SpiritHoods Details

Al onze dierenmutsen zijn gemaakt met de volgende details:

Beste kwaliteit imitatiebont

Kwaliteit Imitatiebont

Je zult verbaasd zijn hoe vaak er wordt gevraagd, "is het echt bont?" Wees gerust het is geen echt bont! Wij houden van alle soorten dieren en bewijzen dit door voortdurend te doneren aan non-profitorganisaties gericht op dierenbescherming.

 

Binnenzak met ritssluiting

Binnenzak

Deze veilige binnenzak met ritssluiting is de perfecte plek om je kostbaarheden op te bergen. De zak is 5cm diep en groot genoeg voor alle moderne mobiele telefoon, portemonnees of andere kostbaarheden.

 

Button

Button

Heb je zin om wild en gek te doen met je nieuwe SpiritHood, maar je wilt niet dat hij van je hoofd afvalt? Daar is deze button voor! Plaats gewoon de lus rond de button en je SpiritHood blijft zitten, zelfs als jij dat niet doet!

 

Pootafdruk

Pootafdruk

Bijna elke SpiritHood heeft een unieke pootafdruk. Steek je handen in de voorste zakken van je nieuwe SpiritHood en zwaai naar iedereen die langsloopt. De reacties zijn altijd onbetaalbaar!

 

Zakken

Zakken

De zakken aan de voorkant zijn geweldig voor het verwarmen van je handen, zwaaien met je poten en als opbergvak. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Vakmanschap

Kwaliteit Vakmanschap

Al onze producten worden in Los Angeles met de hand gemaakt en ondergaan
een zeer strenge kwaliteitscontrole voordat ze verpakt en verstuurd worden naar onze klanten.



HomeHome



* Gratis verzending geldt binnen Nederland.