Verzenden & Retourneren

Levertijd

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld en betaald? Dezelfde dag verzonden.

Bovengenoemde levertijden kunnen afwijken wanneer producten niet voorradig zijn of bij onverziene calimiteiten. Levertijden naar België & Luxemburg kunnen variëren van twee dagen tot een week.

 

Levering

Het pakketje zal worden verzonden via Post NL.

Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden we het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan 'alléén huisadres' tijdens uw bestelling en we leveren het niet af bij de directe buren wanneer de geadresseerde niet thuis is. Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, proberen we het op een later tijdstip een tweede keer.

 

Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde de zending binnen 3 weken op een Postkantoor in de buurt afhalen.

 

Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn geheel GRATIS!

De verzendkosten naar België & Luxemburg bedragen € 6,25 incl. BTW.

 

Ruilen & Retourneren

Niet goed? Geld terug! SpiritHood.nl doet er alles aan om een perfecte dierenmuts af te leveren. Toch raden wij je aan om alle geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren op beschadigingen of onvolledigheid. Mochten de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen voldoen of is de bestelling niet compleet? Stel ons dan via het contactformulier op de website op de hoogte. Wij zullen proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg op de best mogelijke manier op te lossen.      

Je mag jou SpiritHood binnen het zichttermijn van 7 dagen retourneren. Je hebt de keuze om de SpiritHood om te ruilen of het aankoopbedrag retour te ontvangen. SpiritHoods in de uitverkoop mogen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

 

LET OP! Wij accepteren alleen geretourneerde SpiritHoods als deze:

     
- Eerst via het contactformulier zijn gemeld aan ons met naam, ordernummer en type SpiritHood
- In de originele onbeschadigde verpakking, met aangehechte kaartjes worden teruggezonden
- Onbeschadigd en ongebruikt zijn         
- Voldoende gefrankeerd zijn

 

De kosten van de retourzending zijn geheel voor rekening van de verzender en worden niet door SpiritHood.nl vergoed. Houd er rekening mee dat de kosten en risico’s met betrekking tot transport en diefstal geheel voor je eigen risico zijn.


HomeHome* Gratis verzending geldt binnen Nederland.